Billedgalleri
Ali-Bab Gastronomisk Håndbog
Varebeskrivelse
Stand: Som ny - ingen synlige brugsspor
FOR TRYG OG HURTIG HANDEL...RING ELLER SEND SMS TIL: 22969779
SENDER MEGET GERNE MED DAO ELLER GLS ELLER DU KAN HENTE I KBH. NV
- Kulinariske Studier - med en grundig gennemgang af alle franske vines historie, fremstilling, årgange og behandling
Ny udgave med forord af James Price.
Autoriseret oversættelse ved Herman Dedichen.
En af kogebogslitteraturens uomtvistelige klassikere. Med sine godt 2.500 opskrifter inden for samtlige gastronomiens områder; kan den snarere karakteriseres som en madkunstens encyklopædi.
Trods sit 1001-nat-agtige navn har Ali-Bab intet med Arabien at gøre. Hans rigtige navn var Henri Babinski (1869-1931); han var af polsk-fransk oprindelse; og i kraft af sin profession som mineingeniør rejste han over hele verden. Stærkt interesseret i madkunsten og litteraturen herom satte han sig for at skrive en bog; der skulle være mere end en almindelig kogebog. Bogen tog mange år at skrive og blev i sin endelige form udgivet i Paris i 1919.
Et værk baseret på den enkle sandhed; at god mad er bedre end dårlig.
"Det er usømmeligt at leve for at spise; men da det er nødvendigt at spise for at leve; bør vi opfylde denne Pligt; som alle andre; med Glæde og paa den fornøjeligste Maade".
- Ali-Bab
Nyt Nordisk Forlag Arnold Budck - Hardback og helt ny
Se evt. mine andre vin- og kogebøger under:
2400 mad & vin
Kan evt. bringes i Københavnsområdet for 50,-
CC 10
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 30.4.2025 kl. 17:47 ・ Annonce-ID: 9524932