Billedgalleri
Gastronomisk håndbog Ali-Bab, Ali Bab, emne: mad og vin kogebog
Varebeskrivelse
Stand: Som ny - ingen synlige brugsspor
Gastronomisk håndbog Ali-Bab, Ali Ban, emne: mad og vin, Nyt Nordisk Forlag - velholdt hardback på 1096 sider og en vægt på 2,1 kilo.
Evt. porto 50,- til nærmeste pakkeshop.
Fotografisk genoptryk af den danske 1. udgave fra 1944. Ali-Bab er pseudonym for Henri Babinski. Oversat af Herman Dedichen. Originaltitel: Gastronomie pratique - Indhold: Gastronomien gennem Tiderne ; Maaltidets Servering ; En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning ; Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter ; Nogle Ord om Sovser ; Suppernes Definition og Klassificering ; De bedste franske Vine ; Mine Menuer ; Opskrifter.
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 8.4.2025 kl. 19:34 ・ Annonce-ID: 5916608