Billedgalleri
(1/4)
D. Guillaume Tirel, Taillevent - L'ecole parfaite des officiers de bouche - 1680
Til salg5.588 kr.
Beskrivelse
Klik på den blå "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud.
Paris. Hos Jean Ribou. 1680. 16x10. Pergament. Fjerde reviderede og udvidede udgave. 4h+480sider+14h. Verket består af 6 dele: El maître-d'hôstel - Han er køkkenets supervisor og 'det kolde køkken': personalet, udstyret, indkøb af varer og fødevarer samt organiseringen af måltiderne er hans opgaver. Dette betyder, at menuplanlægning, borddækning og dekoration, servering af retter og sikring af, at spisestederne har rene hænder, er hans ansvar. El maître-d'hôtel er faktisk husets herre, alle de personer, der beskrives nedenfor, svarer til ham. Le Grand Ecuyer-Tranchant - Denne del lærer, hvordan man skærer og serverer alle slags fjerkræ, kød, fisk, vildt og noget frugt. Den er illustreret med graveringer for at gøre den mere komplet. Le Sommelier Royal - Han er ansvarlig for at dække bord (med knive og skeer, der nævnes ikke gaflen), folde
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.
Lokation
Annonce-ID | 13057108 |
---|---|
Sidst redigeret | 15.8.2025 kl. 08:10 |