Billedgalleri
Jean og Pierre Troisgros kogebog - Jean og Pierre Troisgros
Varebeskrivelse
1. udgave og 1. oplag:
Pæn stand: Indbundet i grønt helshirting - 234 sider - illustreret med flere fotos i farver - indlagt i original kassette - uden tilskrivninger - Nyt Nordisk Forlag/ Arnold Busck 1979.
Prisen er fast.
Beskrivelse:
"Med brødrene Troisgros' kogebog er endnu et nouvelle-cuisine-team blevet repræsenteret på dansk i en smuk og flot udstyret kogebog, hvor de grundlæggende principper er de samme, som man finder hos Bocuse. Efter redaktionelt forord, introduktion og et afsnit om almindelige knive og redskaber følger så grundopskrifter på fonder, deje og saucer, og dernæst kommer opskrifterne i den kendte diner-rækkefølge, og der afsluttes med register, dels over franske rets- og ingrediens navne, og dels danske ditto. Muligvis er man ved at blive en smule overfølsom ved den megen postulerede naturlighed i søgen efter »grundsmagselementer« og ingredienssammensætninger, men en lang række ting virker let ekstravagante (and med solbær, tjah...). Opskrifterne er for erfarne køkken skrivere, og der skeles ikke til pengepungens indhold - det begynder kort sagt at ligne l'art pour l'art, uden at det fundamentalt høje niveau kan betvivles".
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 1.3.2025 kl. 14:45 ・ Annonce-ID: 5502057