Beskrivelse
Klik på den blå "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud.
Tredje udgave, stærkt udvidet af denne traktat, der først blev udgivet i ét bind i 1702 og derefter i 1705.
Louis Lemery, søn af den berømte kemiker Nicolas Lemery, var læge på Hôtel-Dieu i 33 år.
Hans værk indeholder en undersøgelse af organismens funktion, og en beskrivelse af mad og drikke i brug under Ludvig XIV og deres virkninger.
Frugt, grøntsager, krydderier og krydderier, kød og vildt, mælk, smør, fjerkræ ... drikkevarer: vine, cider, hydromel, øl, kaffe, chokolade, te...
Færdiggør i to bind.
Mørk chokolade kalveskind, forside med dekorative rygstrenge, titel- og tomaisonsider i stykker af læder, blomsterdekorerede bokse med guldstøbte jern. Marmerede kanter. Ældre bind.
Stand: mangler fragmenter på kofterne, slidmærker og perforerede hjørner. Mangel på tomationsdelen af bind 1. Gulnede sider,