Billedgalleri
(1/4)
[Francois Massialot] - Le confiturier royal, ou, Nouvelle instruction pour le...
Til salg2.608 kr.
Beskrivelse
Klik på den blå "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud.
Klassisk gastronomisk litteratur fra slutningen af det 17. og 18. århundrede.
5. udgave med bemærkningen 'revideret og korrigeret', hvor teksten er stærkt udvidet i forhold til den første fra 1692. En berømt kulinarisk traktat, anonymt tilskrevet chefkok François Massialot, opfinderen af crème brûlée!
Denne udgave er normalt illustreret med 3 foldere (hvoraf en samler 2 figurer). (Vicaire 455-56).
I vores eksemplar er der faktisk tre udfoldelige plader, men ikke den nævnte med de to figurer (se billeder).
Hvor man lærer at konservere alle slags frugter, både tørre og flydende, hvordan man laver forskellige ratafias og forskellige sukkerarbejder, som er udført af officerer og konditorer: samt hvordan man ordner en frugt godt, og tabeller med tegninger.
François Massialot er en fransk kok, født i Limoges i 1660
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.
Lokation
Annonce-ID | 14600970 |
---|---|
Sidst redigeret | 4.10.2025 kl. 06:20 |