Klik på den blå "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud.
Et ægte produkt af japansk kultur og håndværk.
Dette køkkenkniv er håndværksmæssigt fremstillet i Seki (関), den mest anerkendte by i verden for produktion af topkvalitets knive. De er fremstillet i overensstemmelse med gamle japanske traditioner.
700 års fint håndværk og udvikling ligger bag skarpheden og funktionen.
GYUTO (køkkenkniv) er lavet af højt kulstof rustfrit stål (japansk molybdænstål), produceret i Seki, Japan. Denne kniv er et obligatorisk redskab for enhver kok, da den betragtes som en "universel" kniv, velegnet til en bred vifte af skæreopgaver. Denne version har især en blad-håndtagsvinkel, der gør den meget praktisk til hakning, mens dens lette design, under 100 gram, forbedrer manøvredygtigheden.
Dets blad (Jinbu 刃身) måler 21 centimeter og har en skærpevinkel på 12-15° (Kireha 切刃) på hver side, hvilket
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.