Billedgalleri
(1/8)
Ervideira Conde de Ervideira Private Selection Tinto 2019 Alentejo
Til salg350 kr.
Beskrivelse
Vin og spiritus, Conde de Ervideira Private Selection Tinto 2019, Conde D'Ervideira Private Selection Tinto 2019.
Ervideira’s topvin, stor, fyldig, kompleks. En sand meditationsvin og en vin i international topklasse. 4.4 Vivino og top 1% i verden.
Tinto/rød. Reserva, DOC. Fremstillet af de traditionelle druer Touriga Nacional og Alicante Bouschet. Høstet mekanisk, om natten. Touriga Nacional gærer i robotstyrede kar (“vinimatics”), medens Alicante Bouschet gærer i kar med mekanisk træde-robot. Gæring ved kontrolleret temperatur (22º - 24ºC). Lagret 12 måneder i nye franske egetræsfade.
Elegant og kompleks aroma, markant struktur. Meget vedholdende i smag og aroma. Lagres 6-8 år. Serveres ved 16º til 18ºC. 15% alk.
Leveres i originale eksklusive trækasser med 3 flasker i hver. 350,- (3 for 1000,-)
Vinene fra Alentejo
Alentejo’s specielle klima, veltilpassede druesorter og dygtige ønologer i regionens kooperativer har skabt grundlaget for rige, modne og oftest meget smagsintensive vine med god og kraftig syrebalance.
Dele af Alentejo er relativt flade sletter, men regionen gennemskæres af flere højdedrag. De 8 større vinområder er oftest knyttet til disse højdedrag. Regionals fokuserer på 3 af disse områder: Reguengos, Vidigueira, og Beja (Vinho regional Alentejano).
Vinene fra Ervideira, Reguengos de Monsaraz
Ervideira er en familieejet vingård med historie tilbage fra Greven af Ervideira. Vinarealet er 160 hektar, med en årlig produktion på ca. 800.000 flasker kvalitetsvin.
Kvalitet er Ervideira’s varemærke, og kun de bedste druer anvendes i egen vinproduktion. Druerne høstes om natten hvor det er køligst, og transporteres nedkølet til mostproduktionen. Hos Ervideira kombineres den moderne teknologi med traditionelle produktionsmetoder med målsætning om at producere de bedste vine, anderledes og med deres helt egen identitet. Et eksempel er hvidvinen ”Conde de Ervideira”, karakterfuld og med vedholdende smag, som er gæret og lagret i nye Ungarske egefade.
Vilkår
Generelt er jordene domineret af nedbrudt granit med indslag af skiffer. Det er oftest jorde med ringe til middel fertilitet, men med god naturlig nedsivning. Foråret og sommeren er varm, hvorimod vintrene er ret kolde. Den årlige middeltemperatur er 15,5-16ºC, med absolut maksimum på 42,1º C, og absolut minimum på -5º C. Den årlige nedbør er 580 mm, koncentreret i vintermånederne. Det årlige antal solskinstimer runder 3000, Europas højeste. Vindyrkningen sker med hensyn til miljøet, med yderst begrænset brug af pesticider.
Ervideira byder meget gerne gæster til vinsmagning, enten i butikkerne i Reguengos eller Evora, eller i besøgscentret på vingården.
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.
Lokation
Annonce-ID | 5914834 |
---|---|
Sidst redigeret | 21.2.2025 kl. 12:01 |