
Billedgalleri
Historisk kogebog - kogekunst i Danmark 1616-1910 af Else-Marie Boyhus
Varebeskrivelse
Lav mad som i 1619, 1719 eller helt,op til 1919. Lav ål i karry, oksekødkroketter, kødbudding, æblebudding, duepostej eller roulade af ål. Det er nogle få af de mange forskellige retter, der er lavet i Danmark over 400 år.
Else-Marie Boyhus er pioner inden for dansk madhistorie. Den madhistorie, som Else-Marie Boyhus fortæller med afsæt i kogebøger, handler om madlavning som håndværk, og forfatteren henvender sig til læsere, som selv har lyst til at få fingrene i bolledejen.
Bogen er i pæn stand med små brugsspor på omslag - fast pris.
DE MEST STILLEDE SPØRGSMÅL:
Sender du, ja.
Afhentning, ja.
Sms, nej.
Er forsendelse inkluderet, nej.
Vil du tjekke mine andre kogebøger, søg på:
ts-kogebøger
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 28.6.2025 kl. 16:29 ・ Annonce-ID: 11425774