Harry Køkken - Madlavning i børnehøjde, Carsten Kyster, emne: mad og vin
Harry er en en charmerende knægt på snart syv år. Han er et rigtigt madøre, somspiser alt lige fra oliven og ansjoser til tang og chokoladesovsmed chili, og han er heller ikke bange for at smage alle de nyeting, som hans far henter inspiration til under sine mange rejser iudlandet. Hans livret er blæksprutter, som han smagte første gangpå en ferie i Thailand, da han var fire år gammel. Nu spiser hanblæksprutter til stort set alle måltider, når de er i Thailand.
Han laver mad med sin far, der er kok. Opskrifterne er lette og lige til at gå til for børn, hvis de får lidt hjælp af en voksen.
Her er opskrifter som:
Kinesisk juleand, honninghjerter, svampeomelet, grillede marshmellows med varm chokolade, marrokansk avocadodrik med youghurt, kebab med hvidløg, brændende kærlighed, æbletærte, hindbær iste, gulerodssuppe med ristede græskarkerner, rodfrugter bagt med honning og appelsin, svinekotelet i rabarberblade og masser af andre lækre opskrifter.
Pæn stand med få brugsspor på omslag - fast pris.
- Titel
- Harry Køkken - Madlavning i børnehøjde
- Forfatter
- Carsten Kyster
- Kategori
- mad og vin