Oh dear God! Der er altså ikke snydt med farven på dette billede - Amager halshug!
Men brombærsæsonen er lige rundt om hjørnet (august-september) og de syrlige/søde bær afgiver en enorm mængde farve, hvilket gør den til en yderst elegant ven, når det kommer til sensommerfine desserter!
Endnu en gang omfavner vi det faktum, at sommeren har ramt vores lille land, og at alle fortjener en kølig fornøjelse i varmen.
Lav din egen brombæris:
230 g brombær
150 g sukker
100 ml minimælk
100 ml piskefløde
1-2 tsk citronsaft
Blend brombær, sukker, mælk og fløde sammen, og smag til med citronsaft. Si evt. brombærkerner fra. Kør massen på ismaskine.
Og server den så til det bedste sommerselskab du kan komme i tanke om :)
Et lille fif: Smeltechokolade og kandiserede violer i kanten på vaflerne giver uden tvivl ekstra point og klapsalver fra gæsterne :)