den dovne KOK, Gitte Heidi Rasmussen og Inge Skovdal, emne: mad og vin
Hvordan laver man dejlig mad, når livet er for kort til at hænge over gryderne i timevis? Det handler om at gøre det enkelt – og det handler især om at vælge de råvarer, der på kort tid lader sig forvandle til retter, der gør familie og gæster mætte, sunde og glade. Det handler om at sætte sine kræfter ind de steder, hvor der er en særlig gevinst at hente og så gå på kompromis der, hvor det ikke har så stor betydning. Her er opskrifter på både hverdags- og gæstemad, der er hurtigere at lave end at hente en pizza.
Annonce oprettet: 10. oktober kl. 21.12
- Titel
- den dovne KOK
- Forfatter
- Gitte Heidi Rasmussen og Inge Skovdal
- Kategori
- mad og vin
Lignende annoncer
Portvin i glasset, Henrik Olde
60 kr.
Vegetarisk kogebog, George Ber
60 kr.
Vegetarisk hverdagsmad , Kirs
60 kr.
Køkkenrevolution for hele fami
60 kr.
Provence - vinen, maden og lan
60 kr.
kogebøger fra Netto - fire stk
60 kr.
Sund mad til din baby, emne: m
60 kr.
Engelsk øl & mad, Torben Mathe
60 kr.
Nudler, emne: mad og vin,
Har
60 kr.
Spis dig slank, Inge Kauffeldt
60 kr.
BRØD, Johan Åkerberg, emne: ma
60 kr.
Nyd livet lev fedt - bliv slan
60 kr.
Kartofler , Inge Bielefeldt, e
60 kr.
Jamie Oliver det er bar’ mad,
60 kr.
Stenalder kost samt Årstiderne
60 kr.
Den store bog om Whisky, Micha
60 kr.
Nikolajs grønne verden, Nikola
60 kr.
Samba på bordet, Julio de Sal
60 kr.
Tursejlads kogebogen, Muusmann
60 kr.
God appetit - Wok, Elin Holst,
60 kr.