Campingkokken – kogebogen til den kulinariske camp, Bang, Djon, Kohl, Henning, emne: mad og vin
Som campist har man mange muligheder for oplevelser – også i udlandet. Hvad er det de spiser i andre lande? Hvilke ingredienser indgår i maden, og hvilken vin drikker man til den? Kogebogen leverer svarene, for måltidet er en væsentlig del af oplevelsen som campist. Man kan fremtrylle kulinariske lækkerier i camping-køkkenet, og det skal være let at lave god mad. Opskrifterne indeholder få ingredienser, der er let tilgængelige, uanset hvor man befinder sig på sin ferie, og de er opdelt efter land. Et af bogens budskaber er, at man skal se på råvarerne med god og sund fornuft. Stil f.eks. krav til fiskehandleren. Find selv fisken i køledisken i stedet for lade fiskehandleren vælge for dig. Man skal heller ikke være bange for at røre tomaterne eller melonerne, for de skal jo være modne. Gør en god handel hos specialisterne: Slagteren, grønthandleren etc. Inddrag hele familien i madlavningen i campingvognen. Sæt børnene til at skrælle kartofler eller røre i en skål. Det kan godt være en familie-hygge aktivtitet. Bogen indeholder også vinforslag til maden – land for land.
Hardback, Flot bog, Fremstår næsten som ny
- Titel
- Campingkokken – kogebogen til den kulinariske camp
- Forfatter
- Bang, Djon, Kohl, Henning
- Kategori
- mad og vin