Back to basics - fra sild til rucula, Pernille Bækgaard, emne: mad og vin
Forfatteren giver sin version af det nutidige danske køkken med hvad det indebærer af impulser fra resten af verden, for dem der ønsker at genfinde det grundlæggende og enkle i køkkenet.
Hardcover med smudsomslag, 158 sider, illustreret i farver
fotograferet af Columbus Leth
Nyt Nordisk Forlag, 2000
Stand: Pænt eksemplar
MobilePay/Bankoverførsel.
Sendes for købers regning
Annonce oprettet: 20. oktober kl. 12.07
- Titel
- Back to basics - fra sild til rucula
- Forfatter
- Pernille Bækgaard
- Kategori
- mad og vin
Lignende annoncer
Aarstidernes madplaner, Søren
59 kr.
God mad let at lave, Kirsten H
59 kr.
Kokkens bog om brød, Jennie Ch
59 kr.
Genialt køkken, Martin Haugaar
59 kr.
Hvad skal jeg spise mens jeg v
59 kr.
Ambassadørens køkken, Rufus Gi
59 kr.
Hong Kong Køkkenet - Kogekunst
59 kr.
Alle tiders bolcher, Helle Bei
59 kr.
Den gyldne kogebog 1,2 bind, e
59 kr.
Den store Svampekogebog, Victo
59 kr.
Fattigrøvens bedste opskrifter
59 kr.
Familie hånd bøger festlig mad
59 kr.
Appellation Sundby Contrôlée,
59 kr.
Et år i mit køkken, Skye Gynge
60 kr.
Et bord i Provence, Leslie For
59 kr.
Min bedste opskrifter, Blandet
60 kr.
'La Dolce Vita: Whisky'., Torb
60 kr.
Bagebøger, emne: mad og vin, B
60 kr.
Secrets of the Sommeliers , Ra
60 kr.
Tøsekogebogen, remix, Patrick
59 kr.