Billedgalleri
THE RENAISSANCE OF ITALIAN COOKING, LORENZA DÉ MEDICI, emne: mad og vin
Varebeskrivelse
Stand: Som ny - ingen synlige brugsspor
THE RENAISSANCE OF ITALIAN COOKING, LORENZA DÉ MEDICI, emne: mad og vin,
DET STORE BOGVÆRK: THE RENAISSANCE OF ITALIAN COOKING, ER UDGIVET ÅR 1989, FRA FORLAG: FAWCETT COLUMBINE, NEW YORK.
DET ITALIENSKE KØKKEN ER BESKREVET OVER DE FORSKELLIGE REGIONER: UMBRIA, LAZIO,TOSCANA, SARDEGNA,VENETO,SICILIA M.V.,
BAGERST I DEN STORE SMUKKE BOG: REGISTER.
EGNSRETTER FRA OMRÅDERNE ER BESKREVET OG BOGEN ER FYLDT MED FOTOS AF EGNSRETTER.
BOGEN KOMMER OMKRING GASTRONOMI, DE LOKALE STEDER, OM HISTORIK, BYGGESTIL OG HISTORIE, SOM HÆNGER SAMMEN MED BELIGGENHED I LANDET, OM DET ER I BJERGOMRÅDER ELLER TÆT PÅ HAVET HVOR FØDEVARER HENTES.
BOGVÆRKET ER OMFATTENDE OG MED STOR VIDEN OM REGIONERNE I ITALIEN OG MEGET SMUKKE FOTOS.
BOGEN ER INDBUNDET MED DET ORIGINALE OMMSLAG VELBEVARET. UD- OG INDVENDIG ER BOGVÆRKET SOM NYT, UDEN SPOR AF BRUG.
PERFEKT OG FEJLFRI.
MÅL: 26 CM X 26 CM, 192 SIDER.
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 21.2.2025 kl. 22:50 ・ Annonce-ID: 992114