Billedgalleri
Gastronomisk leksikon, Carl Th. Pedersen, Else-Marie Boyhus m. fl
Varebeskrivelse
Stand: Som ny - ingen synlige brugsspor
FOR TRYG OG HURTIG HANDEL...RING ELLER SEND SMS TIL: 22969779
SENDER MEGET GERNE MED DAO ELLER GLS ELLER DU KAN HENTE I KBH. NV
Der er forløbet 11 år siden førsteudgaven af Gastronomisk Leksikon udkom; og i den tid der er gået siden har det gastronomiske landskab i Danmark ændret sig betydeligt. Velstandsstigningen; nye fjernere rejsemål og fremvækst af gourmetrestauranter i international klasse er faktorer; der har gjort en mængde råvarer og ingredienser – der end ikke omtales i førsteudgaven af leksikonet – kendt for den kulinarisk interesserede og tilgængelige i danske forretninger.
Et stort antal er blevet optaget som nye emneord og andre; allerede eksisterende emneord er blevet udvidede. Beskrivelser af nationale og regionale køkkener har fået en massiv udvidelse og en række nye emneord om ingredienser og retter i disse; såsom krydderiblandinger; kryddersaucer og oste er tilføjet.
Også på det intellektuelle plan har det forløbne tiår været livligt i form af løbende debat om gastronomiens begreber. Diskussionen om molekylær gastronomi har således medført at en række kulinariske fænomener af naturvidenskabelig karakter er taget op til behandling.
Den nye udgave indeholder faktisk dobbelt så megen tekst som den gamle.
Nyt Nordisk Forlag Arnold Budck - Hardback og helt ny
Se evt. mine andre vin- og kogebøger under:
Allan nv 2400 mad & vin
Kan evt. bringes i Københavnsområdet for 50,-
CC 10
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 5.5.2025 kl. 15:31 ・ Annonce-ID: 9524763