Billedgalleri
Back to basics – fra sild til rucula af Pernille Bækgaard (Ø)
Varebeskrivelse
Stand: Som ny - ingen synlige brugsspor
En kogebog for dem, der vil genfinde det grundlæggende og enkle i køkkenet.
Pernille Bækgaard giver sin version af det nutidige danske køkken med hvad det indebærer af impulser fra resten af verden. Resultatet er et ærligt og reelt køkken med plads til både marinerede sild og penne med chili.
Pernille Bækgaard er kok og ikke mindst madskribent på bl.a. Alt for Damerne samt redaktør af www.1st-gourmet.dk. Pernille har tidligere bl.a. skrevet Grønland - mad og myter, Den nye Fiskekogebog og Kokkens Kneb.
Columbus Leth er portræt- og reklamefotograf og har gjort sig bemærket med sine sanselige madfotografier.
Udgivet af Bolig & Livstil i 2001
Indbinding: Hardback
Antal sider: 160
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 12.3.2025 kl. 20:29 ・ Annonce-ID: 8124015