Billedgalleri
Le Creuset Kogebog
Varebeskrivelse
Indbundet. Aschehoug, 1. udgave, 1. oplag 2005. 146 sider.
Køkkenchefen på Alain Ducasses pariser-bistro, David Rathgeber, har udvalgt 56 opskrifter til denne bog som en hyldest til Le Creuset-produkterne - opskrifter fra den franske kulinariske arv: Kalvekød i champignonsauce, langtidsstegt lammekølle, and med oliven...
Sammen med Elise Vergne, forfatter til mere ens 40 kogebøger, foreslår han versionertilpasset almindelige familiers køkkener af disse traditionelle bistro-retter. Opskrifterne er enkle og lettilgængelige, og henvender sig til alle, der holder af en snurrende gryde, der minder os om vores bedstemødres køkkener!
Man finder også praktiske anvisninger om brugen af støbejernsprodukterne og om, hvordan man vælger den rigtige slags - og vineksperten anbefaler de vine, der egner sig bedst til at drikke til hver enkelt ret.
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 23.2.2025 kl. 13:32 ・ Annonce-ID: 7599464