
Billedgalleri
Brillat-Savarin - "Physiologie des Geschmacks"
Til salg
Fragt fra 29,99 kr. + Tryg betaling 12 kr.
Tryg handel med Fiks færdig
Fiks færdig er DBA's nye betalings- og fragttjeneste. Efter levering har du 24 timer til at kontrollere varen, før pengene udbetales til sælgeren.
Varebeskrivelse
Stand: Brugt - men i god stand
Gedanken zur transzendenten Gastronomie -
Theoretische, historische und aktuelle Schrift den Pariser Gastronomen zugeeignet
Von einem Professor, Mitglied mehrerer gelehrten Gesellschaften
1825, 162 sider
emne: mad og vin,
Tysk udgivelse 1923 Im Insel-Verlag zu Leipig
In gekürzter Form übertragen von Emil Ludwig
På dansk:
"Smagsfysiologi -
Tanker om transcendent gastronomi -
Teoretisk, historisk og aktuel skrift dedikeret til parisiske restauratører"
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 31.8.2025 kl. 15:01 ・ Annonce-ID: 675632