Billedgalleri
Det kulinariske Frankrig - Georgeanne Brennan
Varebeskrivelse
Lækker, lækker bog:
Fulde titel: "Det kulinariske Frankrig - Oplevelser og opskrifter fra det franske køkken":
1. udgave og 1. oplag:
Flot stand: Indbundet i hvid/blå helshirting - med vidunderligt for- og bagsatspapir med motiv af en gård i Frankrig - 256 sider - gennemillustreret - stort format - 23x34 cm - vejer 1942 gram - uden tilskrivninger - L&R 2000.
Prisen er fast.
Beskrivelse:
"Det kulinariske Frankrig" byder på opskrifter fra alle egne af Frankrig fra Alsace i øst til Bretagne i vest, fra Provence i syd til Picardie i nord. Efter en kort introduktion til den franske madkultur kommer måltidets fire retter, les entrees, les plats, les legumes og les dessert for nu at blive i det franske. Ind i mellem opskrifterne er der små bokse om f.eks. oste, syltetøj, køkkenhaver og markeder. En stor del af opskrifterne kan findes i andre kogebøger ligesom beskrivelsen de franske traditioner, der er knyttet til måltidet og dets opbygning. Forfatteren har boet i Frankrig i 30 år og fortæller løst og fast om livet i Frankrig i et personligt og velformuleret sprog. Det der udmærker bogen er dens lethed i sprog og i opsætning. Opskrifterne virker gennemarbejdede og alle de færdige retter er afbildet på et farvefoto, så bogen er nem at bruge. Vi har mange bøger om det franske køkken, men denne vil være et fint supplement. Trods de mange farvefotos og det store format virker bogen ikke glansbilledagtig, men indbydende og brugbar også i et dansk weekend-køkken".
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 5.3.2025 kl. 19:37 ・ Annonce-ID: 5737381