Billedgalleri
Grigos bær og frugter - Markus Grigo
Varebeskrivelse
1. udgave og 1. oplag:
Som ny (ubrugt): Hæftet med klapomslag - 180 sider - gennemillustreret med fotos - uden tilskrivninger - Politikens Forlag 2005.
Prisen er fast.
Beskrivelse:
"Markus Grigo, kok fra bl.a. Søllerød Kro, præsenterer her ca. 75 opskrifter på sunde desserter med et meget varieret udbud af frugter og bær. Alle opskrifter er uden brug af piskefløde og smør. De kan, ifølge forfatteren, alle fremstilles indenfor en halv time. Jeg tror dog ikke at jeg selv ville være i stand til at holde denne tid i alle tilfælde, men i hvert fald er der tale om relativt enkle opskrifter der både smager godt og er en fryd for øjet. Der er opskrifter på supper, smoothies, sifon, saucer, chutney, salater osv. og også noget så avanceret som dessert sushi. Desserterne er alle meget fantasifulde og nyskabende. Det er ikke en bog man skal vælge hvis man leder efter klassikerne. Her er man bedre hjulpet med Anemette Olesens "Mit frugt- & bærkøkken" der er udkommet i en ny udgave i år. De to bøger supplerer fint hinanden med hver deres bud på anvendelse af frugter og bær. Grigo har tidligere udgivet en bog om desserter i 2001 og en om kager der udkom i 2004. Denne frugtbog er betydelig nemmere at gå til end hans dessertbog".
Anden beskrivelse: "Præsentation af en række småretter og desserter med bær og frugter samt inspiration og tips til dessertelskere, der ønsker at fremtrylle noget sødt og sundt i en håndevending. Bogens desserter tilberedes uden smør og piskefløde og kan laves på under en halv time".
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 5.3.2025 kl. 10:58 ・ Annonce-ID: 5681622