Billedgalleri
(1/5)
Brugt Oem Pizzapresser - PF35MT
Til salg29.000 kr.
Beskrivelse
Brugt Oem Pizzapresser – PF35MT, www.Diamonddenmark.dk – Top kvalitet
- Find produktet og den aktuelle pris ved at klikke på den røde knap "Gå til varen"
- Kontakt : info_at_DiamondDenmark.dk +45 20 78 96 57 - Mandag - Fredag 09 - 16:00
- Gratis og hurtig levering
- Mindst 1 års fuld garanti på ALLE varer , Vi dækker dele og udgifter til teknikker
- Top kvalitet til lave priser
- Dansk kundeservice
- Prismatch på alle varer
- Mulighed for leasing ved køb over 15.000 kroner
- Få et samlet tilbud ved køb af mindst 25.000 kroner
- Alle produkter er CE og TÜV godkendt til det Europæiske marked
- Alle priser er plus moms 25 %
- Salg til CVR, EAN og private
- Priser på hjemmesiden er gældende
Pizzapresser PF 35 MT
Spænding 400 V 50 hz
Forbrug 3,4 kW
Mål (LxDxH) 42,9 x 58,2 x 78,1 cm
Pizzastørrelsen: 35 cm
Max temperatur: 180
Nettovægt 128 kg
bruttovægt 140 kg
OEM pizza presser
Perfekt til pizza mellem 28-35 cm
Italiensk mærke
Brugt kun 1 måned
Nypris mellem 40-45.000 + moms uden understel.
At rulle en pizzabund i hånden kræver en del tid, kræfter og stor erfaring. Oem forenkler denne fase med sine varme presser, der former pizzadejen på en hurtig og ensartet måde. Mindre indsats for dig og et pålideligt hjælpemiddel, der altid er klar til at forberede dine baser.
Disse kraftfulde, brugervenlige varmepressere sparer dig for besværet med at rulle dejen ud, hvilket giver dig mere tid til at koncentrere dig om topping og bagning. Når du bruger dej, der får optimal hævning og fermenteret med samme omhu, bestemmer den korrekte balance mellem varme, påført tryk og påføringstid den ønskede kvalitet af slutproduktet.
HVORDAN KAN VORES VARME PRESSER HJÆLPE DIG?
Høj hastighed
En base hvert 3. sekund
Meget høj output
250 pizzabunde i timen (inklusive nedetid).
Ensartede resultater
De højkvalitetsbaser er standardstørrelser. Du kan stable dem før topping uden at bekymre dig om at klæbe.
Skiver i forskellige diametre og tykkelser
Du kan justere diameteren på skiven (interval 33 til 50 cm). En knap lader dig justere tykkelsen på basen.
Pizza med eller uden hævet kant
Den udvidede øverste plade vil give din pizza en hævet kant; alternativt danner den helt glatte plade en helt flad skive.
Hurtigere bagetider
Varmpresser forbager ikke dejen, men de fjerner fugt, så bagningen i ovnen er meget hurtigere.
VÆLG EN MODEL TIL DIN PIZZA
Pressform rækkevidde
Dette er en sikker og pålidelig maskine, der har bestået en laboratorietest på 350.000 cyklusser.
– Pressform 35 til skiver med diameter 35 cm
– Pressform 46 til skiver med diameter 46 cm
– Pressform 50 til skiver med diameter 50 cm
Pressform Professional sortiment
Pressform Professional-serien leverer en endnu større højteknologisk ydeevne ved at bruge et recirkulerende kugleleje til jævn, kraftfuld drift og tykkere plader, der giver forbedret varmetilbageholdelse. Dette kan med rette betragtes som et kraftigt apparat, der faktisk har gennemført 1.100.000 testcyklusser. En sand rekord!
– Pressform professional 33 til skiver med diameter 33 cm
– Pressform professional 45 til skiver med diameter 45 cm
DIN PIZZA BASE I 4 TRIN
1.
Angiv egenskaberne for din base ved hjælp af timeren og tykkelsesmåleren.
2.
Læg dejkuglen på midten af pladen.
3.
Tænd for maskinen og sørg for at følge sikkerhedsprocedurerne for den model, der er i brug. Plexiglasbeskyttelsen sænkes, og pladerne flader kuglen ud, hvilket skaber en skive med den nødvendige diameter og tykkelse.
4
Efter at have løftet plexiglasset adskilles pladerne, og du kan fjerne skiven. Du kan nu forberede toppingen eller stable i bunker.
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.
Lokation
Annonce-ID | 4796901 |
---|---|
Sidst redigeret | 21.2.2025 kl. 11:58 |