Billedgalleri
(1/5)
Frituregryde – 13 liter – EGO-termostat
Til salg2.405 kr.
Beskrivelse
Frituregryde – 13 liter – EGO-termostat, +45 20 78 96 57
info_at_gastroinventar.dk
Mandag – Fredag 9:00 – 16:00
Gunnar clausens vej 60, 8260 Viby
Møde efter aftale
Prisen er inklusiv moms på dba
Leveringstid 2 - 4 hverdage
Tryk på den røde knap "GÅ TIL VAREN" for at se varen på hjemmesiden.
Model RCEF 13E-EGO
Varenummer 1152
Stand Ny
Materiale (kabinet) Rustfrit stål
Materiale (håndtag) Plast
Spænding / frekvens 230 V / 50 Hz
Effekt 3,250 W
Temperatur 50 – 190 °C
Termosikring ved 230 °C
Maks. oliemængde 8 l
Min. oliemængde 6 l
Maks. volumen 13 l
Udtageligt varmeelement Ja
Afløbshane Ja
Mål (kurv) 24 x 19 x 14 cm
Mål (LxBxH) 47,00 x 31,00 x 38,00 cm
Vægt 7,80 kg
Forsendelsesmål (LxBxH) 54,00 x 34,00 x 46,00 cm
Forsendelsesvægt 8,70 kg
Leveringsoversigt
Frituregryde RCEF 13E-EGO
Kurv med håndtag
Underkurv
Låg
Brugsanvisning
Pris match & mængderabat
Leveringstid 3-5 hverdage
Gratis fragt
SKU: RC10010152
søgeord:
Bordmodel frituregryde
Industri frituregryde
Bordmodel friture
kraft frituregryde
Friture
Frituregryde
Friturekoger
Fritøse
Frituremaskine
Fritureapparat
Friturepande
Friturekedel
Friturekar
Friture til industri
Elektrisk frituregryde
frituregryde med stor volumen på 13 liter moderne EGO-termostat. Nøjagtig temperaturregulering fra 50 til 190 °C afløbshane gør rengøringen nemmere langtidsholdbart og rengøringsvenligt rustfrit stål robust friturekurv med mange anvendelsesmuligheder
Frituregryde- 13 liter – EGO-termostat
Frituregryde RCEF 13E-EGO fra Royal Catering er særligt udviklet til professionel brug men kan også anvendes privat. Den kan f.eks. friturestege pommes frites, fisk og grøntsager. Den elektriske frituregryde imponerer med en høj effekt på 3,250 watt og en volumen på 13 liter. Frituregryden er velegnet til restaurant, grillbar, pølsevogn, madbod og lignende.
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.
Lokation
Annonce-ID | 3021280 |
---|---|
Sidst redigeret | 21.2.2025 kl. 11:43 |