Billedgalleri
(1/4)
Ældre kogebøger, emne: mad og vin
Varebeskrivelse
Slagterens kogebog - en moderne håndbog der tager hensyn til tid, kræfter og økonomi.
J. Sjøgrens Forlag. Red. Birte Olufsen. Uden årstal, men bog udkom i 1965.
En alsidig bog på 158 s.
Bog i pæn stand - med lidt knækket ryg foroven og forneden.
Frøken Jensens Kogebog.
Gyldendal 1979
Fin stand. Kun lidt plettet på en side med sovseopskrifter.
SOLGT
Lækker mad med Fondue.
Af Antje Grüner. Bearbejdet af Anne Skovgaard-Petersen.
Aschehoug Fakta 1993.
Fin stand, bortset fra et knæk på bagsiden.
30kr/stk.
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.
Brugerprofil
Privat sælger
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 25.4.2025 kl. 07:36 ・ Annonce-ID: 1925857