Billedgalleri
Ernærings- og fødevareleksikon 4. udgave - Elin Kirkegaard og Niels Lyhne
Til salg
110 kr.
Varebeskrivelse
Stand: Som ny - ingen synlige brugsspor
Gads Forlag 2006. Bog i hardcover i pæn stand.
Ernærings- og fødevareleksikon er din uundværlige håndbog, uanset om du studerer fødevarer og ernæring eller arbejder med emner som ernæringsfysiologi, diætetik, og kostlære. Bogen giver et solidt overblik over de centrale begreber og processer, der er en del af fødevareteknologi, kemi, mikrobiologi og hygiejne.
Med fokus på fødevarekomponenternes egenskaber og de kemiske processer under forarbejdning og opbevaring, er denne reviderede og udvidede udgave ideel for både studerende og fagfolk. Bogen er struktureret på en overskuelig måde, så den nemt kan anvendes som opslagsværk i studier og praksis.
Med sine 256 sider byder Ernærings- og fødevareleksikon, skrevet af Elin Kirkegaard og Niels Lyhne og udgivet af Gad i 2006, på et omfattende og velorganiseret redskab. Her får du indsigt i de fundamentale termer, der danner grundlaget for en bred vifte af fagområder inden for ernæring og fødevarer.
Betaling med MobilePay/bankoverførsel. Sender gerne - kan ikke afhentes.
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 16.11.2025 kl. 10:34 ・ Annonce-ID: 15994583

