Billedgalleri
(1/4)
De La Varenne - Il cuoco francese - 1826
Til salg1.639 kr.
Beskrivelse
Klik på den blå "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud.
Den franske kok, hvor man lærer at krydre alle slags retter og lave alle slags konditorvarer og konfekt i overensstemmelse med årets fire sæsoner, som er blevet fremhævet af hr. De La Varenne, er blevet oversat igen fra fransk til italiensk talemåde.
Bassano: typografi Remondini forlag, 1826
Ventelukning, side 275,1, mål 17 x 10 cm, interne helt korrekte, et godt eksemplar.
Ikke let at finde. 'Il cuoco francese' er den italienske oversættelse af et berømt kogebogstraktat fra det 17. århundrede, tilskrevet François Pierre de La Varenne, en af grundlæggerne af den moderne franske madlavning.
Denne bog, udgivet i forskellige udgaver mellem det 18. og 19. århundrede, markerer et vendepunkt i historien om europæisk gastronomi. Den er kendt for at have kodificeret mange kulinariske teknikker, der stadig er grundlæggende i dag,
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.
Lokation
| Annonce-ID | 15506523 |
|---|---|
| Sidst redigeret | 2.11.2025 kl. 05:57 |

