
Billedgalleri
PIMIENTOS DE PADRÓN - 2648 * øko-frø Capsicum annuum
Til salg
10 kr.
Varebeskrivelse
De små grønne peberfrugter, er et berømt spansk arvestykke opkaldt efter den by, hvorfra stammer. Dette er en unik og dejlig lille peberfrugt med en række traditionelle anvendelser.
8 FRØ
10 kr plus evt forsendelse 29,- (b-post)
(eller 23,- med dao som også er mindst 5 arbejdsdage undervejs!)
SE OGSÅ DE ANDRE SPÆNDENDE FRØSORTER.
Frø høstet i 2025, alle med bedste spireevne.
tlf: 60 777 600
Helt op til 25-30 poser kan sendes sammen for kun 29,- (afhængig selvfølgelig af frøstørrelse)
mobilepay, kontant eller bankoverførsel.
Køber du 40 portioner frø eller flere - er der 10% rabat på frøet.
Sås tyndt indendørs, februar-april, 0,5 cm dybt, i en bakke med kompost. Vand godt og placer et varmt sted. En temperatur på 15-20°C er ideel. Holdes fugtig. Frøplanter viser sig normalt efter 7-21 dage. Omplant til individuelle potter, når de er store nok til at håndtere. Dyrk videre under køligere, men ikke kolde forhold. Plant ud i maj-juni, til store potter, vækstposer eller i varm, veldrænet jord i drivhusbedet. For udendørs afgrøder: Udsæt indendørs såning til marts eller april. Væn planterne gradvist til udendørs forhold (undgå frost), før du planter dem ud med 40 cm mellemrum, når frosten er overstået. Vælg et varmt, solrigt sted. Udendørs afgrøder vil være mindre og senere end dem i et drivhus. Høst: Juli-oktober.
søger du udførlig dyrknings- og pasningsvejledning kan pepperjoe anbefales: https://pepperjoe.com/blogs/grow-with-joe/how-to-grow-peppers-from-seeds
Peberfrugterne vokser rigeligt på kraftige planter, der er 90 cm høje, og som bærer bælge tidligt og i en længere periode. Selvom du kan plukke Padron-chilien, når den er modnet til sit grønne eller røde stadie, anbefaler vi at høste den, når den er 5-8 cm lang. Disse peberfrugter tager 60 dage om at nå modenhed.
Gourmetgartnere vil elske at dyrke Padrón for deres produktivitet, smag og styrke, og lette pasning. De er krydderier, men mindre krydret end en jalapeño , og de røde Padrón-peberfrugter har en sødere smag. Disse milde, men smagfulde peberfrugter sauteres typisk i olivenolie med en knivspids salt og spises som forret i spanske regioner. Når du først har smagt disse krydrede små peberfrugter, vil du have lyst til at blive ved med at spise mere!
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 29.10.2025 kl. 10:17 ・ Annonce-ID: 15422946


