Klik på den blå "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud.
Et ægte produkt af japansk kultur og håndværk.
Dette køkkenkniv er håndværksmæssigt fremstillet i Seki (関), den mest anerkendte by i verden for produktion af topkvalitets knive. De er fremstillet i overensstemmelse med gamle japanske traditioner.
700 års fint håndværk og udvikling ligger bag skarpheden og funktionen.
GYUTO (kokkekniv) er lavet af højcarbon rustfrit stål (japansk molybdæn stål), produceret i Seki, Japan. Denne kniv er et uundværligt værktøj for enhver kok, da den betragtes som en 'universalkniv', egnet til en bred vifte af skæreopgaver. Især denne version har en vinkel mellem blad og håndtag, der gør den yderst praktisk til hakning, mens dens letvægtsdesign, under 100 gram, forbedrer manøvredygtigheden.
Dets blad (Jinbu 刃身) måler 21 centimeter og har en skærpevinkel på 12-15° (Kireha 切刃) på hver side,
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.