Billedgalleri
Kogebog for Grønland, Caia Hansen, emne: mad og vin
Varebeskrivelse
Stand: Som ny - ingen synlige brugsspor
Kogebog for Grønland, Caia Hansen, emne: mad og vin, Hardback udgave fra 1997 i super flot stand. praktisk talt som ny bog. Udgaven er dem 6. rev. Udgave.
Om Bogen:
Nerissagssiornermik Ilitsersûtit Lalâtdlit-Nunânut Túngatitat er titlen på bogens forside. Kogebog for Grønland på bagsiden. Bogen er grønlandsk på venstresiderne, dansk på højresiderne.
Oprindeligt udgivet af den Kongelige Grønlandske Handel i 1963. med flotte illustrationer af den store grønlandske kunstner Jens Rosing.
Et helt specielt kulinarisk opslagsværk fra et område med en stærk kulturarv og specielle nordiske retter.
Hvor kan man ellers finde lækkerier som marinerede hellefiskefinner?
Eller opskrift på skrottesuppe? Det er en kraftig suppe kogt på fugleskrog, hvor man har skåret brystet fra til festmad.
Alle, der arbejder med nordisk køkken i dag kunne med fordel bruge denne bog som grundbog, på samme måde som mange har brugt Frøken Jensen eller lignende grundbøger i traditionel dansk madlavning.
Caia Hansen, som er bogens forfatter, fortjener en plads i nordisk gastronomis hall of fame.
Bogen kan sendes til købers nærmeste GLS pakkeshop mod betaling
standard fragt for 1-3 normal bøger er 42,-
Gratis fragt ved køb over 250,-
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 4.2.2025 kl. 22:16 ・ Annonce-ID: 1371214