Klik på den blå "gå til varen" knap, for at købe eller byde på denne vare. Den samlede pris vil blive vist inden du afgiver dit bud.
Tunfiskkniv-funktionen har smukt mønstrede blade med en kerne af Aogami-stål, som er lavet af det berømte Yasuki-stål, kendt som førsteklasses høj-karbon stål, specielt udviklet til værktøj og knive.
I smedningsprocessen forbedres både hårdheden og klæbeevnen af stålet for at gøre kniven skarp og modstandsdygtig over for flisning. Der findes tekniske processer som Hagane-zuke (smedning af to slags stål - blødt stål og hårdt stål), Yaki-Namashi (langsom annealing af varmt stål i form af en kniv), Yaki-ire (øjeblikkelig afkøling af stålet i vand lige efter opvarmning til 780-800 grader) og Yaki-Modoshi (opvarmning af stålet igen til 160-180 grader i ovnen). På denne måde kræver fremstillingen af hvert produkt meget avancerede og professionelle teknikker, som kun erfarne håndværkere kan udføre.
Bladet er særligt egnet til
Bemærk: Knappen til at vise den fulde beskrivelse har kun en visuel effekt.