Billedgalleri
NOMA, tid og sted i det nordiske køkken, René Redzepi
Til salg
Fragt fra 39,99 kr. + Tryg betaling 24 kr.
Tryg handel med Fiks færdig
Fiks færdig er DBA's nye betalings- og fragttjeneste. Efter levering har du 24 timer til at kontrollere varen, før pengene udbetales til sælgeren.
Varebeskrivelse
Superpænt eksemplar. 1. udgave, 1. oplag
Se gerne mine andre annoncer på min profil. Kan sendes eller afhentes i Erritsø ved Fredericia.
Politikens Forlag, 2010. 1.oplag. 368 sider. Illustreret med farvefotos af Ditte Isager. Indb. hvidt hellærred. Stort format
Bogen giver et fyldigt, til tider næsten poetisk indblik i tilblivelsen af restauranten og alle køkkenchef René Redzepis overvejelser bag, bl.a. gennem dagbogsoptegnelser. Samtidig får man via de mange opskrifter er fantastisk indblik i Nomas køkken - og hvorfor det regnes blandt verdens bedste og mest innovative. Bogen har allerforrest et håndmalet kort over Norden, der kan foldes ud. Et forord af kunstneren Olafur Eliasson efterfølges af historien om Noma og portræt af René Redzepi ved journalist Rune Skyum-Nielsen. Renés egen dagbog er en køkkenchefs interessante overvejelser. Herefter følger de mange smukke billeder af den internationalt anerkendte danske fotograf Ditte Isager, og endelig får man som læser bogens opskrifter og portrætter af Nomas dedikerede råvareleverandører. Noma er i en liga for sig, og dette er den ultimative gavebog til den gastronomisk interesserede. Om forfatteren: Køkkenchef René Redzepi startede sin karriere på den københavnske gourmetrestaurant Pierre André, arbejde siden på Le Jardin des Sens, elBulli, og Kong Hans Kælder, før han i 2004 blev køkkenchef for og partner i den nye restaurant Noma.
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 28.8.2025 kl. 09:26 ・ Annonce-ID: 13464403