Billedgalleri
Eddike - tilblivelse, traditioner og køkkenbrug, Claus Meyer
Varebeskrivelse
Stand: Som ny - ingen synlige brugsspor
Eddike - tilblivelse, traditioner og køkkenbrug, Claus Meyer, emne: mad og vin, I denne bog om Eddike fortæller Claus Meyer i samarbejde med sin eddikemester og formand for det danske frugteddikekonsortium, Andreas Harder om kulturen bag eddikerne fra Jerez i syd til Japan i øst.
Eddike er selvfølgelig også en kogebog, der fortæller om eddikens mange anvendelsesmuligheder i vores madlavning.
Bogen præsenterer omkring 80 nye opskrifter, der fra drinks og småretter til desserter og søde sager, anskueliggør den syrlige grundsmags afgørende betydning for velsmag.
Eddike giver med udgangspunkt i Claus Meyers egen Eddike-produktion på Lilleø en udførlig beskrivelse af hvordan man laver eddike.
Fra bogens indhold:
Noah, Hannibal, Christian, og Kineserne
Syrens rolle I maden
Hvordan laver man eddike
Meyers danske frugteddike
Balsamisk Eddike
Eddike som sundhedsfremmede middel
Opskrifter.
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 7.5.2025 kl. 08:32 ・ Annonce-ID: 1310977