Billedgalleri
Den Røde Kogebog, emne: mad og vin
Varebeskrivelse
Den Røde Kogebog, emne: mad og vin, 300 opskrifter.
Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.
Den røde Kogebog, med undertitlen Moderne Mad, spænder over rigtig mange fødevaregrupper: grøntsagsretter, fiskeretter, kødretter, fjerkræ, æggeretter, vildt, skalddyr, supper og mange flere spændende retter, som kun venter på at blive genopdaget. Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling, derfor er undertitlen Moderne Mad stadig gældende
Brugerprofil
Du skal være logget ind for at se brugerprofiler og sende beskeder.
Log indAnnoncens metadata
Sidst redigeret: 24.1.2025 kl. 10:51 ・ Annonce-ID: 1200183